Om uw rij-opleiding te volgen heeft u de keuze uit twee lesvoertuigen.

Wanneer u kiest voor een handgeschakelde auto (de meest voorkomende opleiding), dan gaat u lessen met een Skoda Kamiq (wij hebben er daar 2 van)

U krijgt les in een Skoda Kamiq, model 2024. Deze auto is hand geschakeld en heeft 7 versnellingen.

Een plezierige, ruime en overzichtelijke middelgrote personen-auto. Deze auto geeft veel zicht op de weg. Natuurlijk is hij van alle gemakken voorzien, zoals: Full map navigatie, Stuurbekrachtiging, Cruise control, Electriesch bedienbare buitenspiegels, electriesch bedienbare ramen ,ABS, ASR, Traction control, Airconditioning met climate control, enz. enz.Voor alle auto´s geldt dat: De auto waar je in lest, daar doe je ook examen mee..

Gaat u voor aanhanger rijles (BE) dan doet u dit in een royale Skoda Kodiaq automaat. Een ruime SUV en van alle gemakken voorzien.

Sommige mensen vinden het toch prettiger om direct hun rijles te starten in een automaat. Helemaal niets mis mee, het geeft veel rust omdat u veel minder handelingen hoeft te doen. En laten wij eerlijk zijn, met de komst van de elctrische auto's rijden wij straks allemaal automaat. Onze automaat is een royale Skoda Kodiaq (SUV) Van alle gemakken voorzien, 7 trap automatische versnellingsbak en een ruim overzicht.Handige linken

CBR
RijschoolregisterAlgemene voorwaarden


Privacyverklaring


Autorijschool J. van Noort

Kraanbaan 31 | 2987 WB Ridderkerk

06-46625846 |
06-25299112


j.noort3@chello.nl


ING-bank: IBAN NL61INGB0004743095

K.v.K. nummer:  81425910